Elintarviketurvallisuus on yhä tärkeämpi asia. Toisaalta elintarvikevarat vähenevät, ja toisaalta nykyisissä elintarvikkeissa esiintyvät ongelmat eri tekijöiden vuoksi ovat yhä vaikeampia ratkaista. Elintarviketurvallisuuden merkitys johtuu siitä, että nykyään yli kaksisataa sairautta on elintarvikkeista peräisin. Erilaisista allergisista reaktioista halvauksiin ja kuolemiin saakka monet erilaiset ongelmat uhkaavat ihmisten terveyttä. Jos elintarviketurvallisuuteen ei kiinnitetä riittävää huomiota, odottavat äidit, vauvat, pienet lapset ja vanhukset, lyhyesti sanottuna kaikki, joiden immuunijärjestelmä on heikko, ovat alttiina pysyville vaurioille ja kuolettaville riskeille.
KALİTÜRK® tarjoaa teille ympäristöjohtamisjärjestelmän sertifikaatin ISO 14000, joka ei ole tuote- vaan järjestelmästandardi, ja se keskittyy siihen, miten tuotetaan, ei siihen, mitä tuotetaan. Se perustuu ympäristösuorituskyvyn seuraamiseen ja jatkuvaan parantamiseen. Se edellyttää, että noudatetaan asiaankuuluvia säädöksiä ja lakeja, jotka määrittelevät ympäristötekijöihin liittyvät vaatimukset. Yleisiä määritelmiä käyttäen voimme kuvata ISO 14001:2004 Ympäristöjohtamisjärjestelmää (YJ tai englanniksi EMS) seuraavasti:
1. Ympäristöjohtamisjärjestelmä on organisaation jatkuva suunnittelu-, toteutus-, tarkastelu- ja kehittämisprosessi, jonka tarkoituksena on täyttää ympäristövelvoitteet.
1.1. Ympäristösuorituskyky ei ota huomioon sidosryhmien näkemyksiä ja etuja. Tämän vuoksi parannusmahdollisuudet laajenevat vain negatiivisten ympäristövaikutusten vähentämisestä organisaatioiden toiminnan ja käyttäytymisen koulutuksen ja yhteiskunnallisen osallistumisen vaikutusten huomioon ottamiseen.